Det blev et brag af en jubilæumsfest!

Med over 150 deltagere sammensat af både Leo Bresson, lærere og gamle elever fra 1984 blev 25 års jubilæumsfesten på Rungsted Gynmasium en kæmpe succes.

Der blev holdt taler, taget nye friske klassefotos, spist og hygget - og ikke mindst spillet op til dans af byens DJ-konge Philip Lundsgaard.

Leo Bresson fik genopfrisket de tilstædeværendes hukommelse og bragt stemningen tilbage til 1984 stærkt akkompanieret af Jacob Andersens biografi fra de sidste søde dage i sommeren 1984.

Til festen blev holdet bag arrangementet hyldet men uden den store hjælp fra skolens pedeller Knud og Poul samt de friske piger der stod for baren og servering var arrangementet næppe blevet helt så forrygende endda! En stor tak til alle der bidrog med at gøre jubilæumsfesten til denne oplevelse.

En tidslomme blev åbnet lørdag den 20. juni 2009 - lad os håbe at den ikke lukkede igen for altid ;)

M3

imponerende flot arrangement

Hvor var det bare fedt at dukke op og se at der bare var styr på det hele og flot bordækning!

Følte mig bare så velkommen og priviligeret over at nogle har gidet arrangere det hele for os.
Det skal I virkelig have tak for. Det var tankevækkende at møde alle de gamle fra klassen og erfare hvor
hurtigt man kommer i snak igen som I de gamle dage og jargonen hurtigt bliver lige så løs som dengang.
Og mærke at folk er de samme som dengang, men at der bare er blevet fyldt en stor portion livserfaring på, som gør folk endnu mere spændende at være sammen med nu.

Stort tak til arrangørerne!!! Jeg håber I orker at gøre det en anden gang. Eller også må nogle af os andre gør det næste gang. Jeg er i hvert til fælde frisk på at møde op igen.

SUPER INITIATIV

Jeg vil gerne sige tak for en super aften!

God mad, god musik og fantastiske mennensker. Vi er jo inderst inde ikke blivet en dag ældre, og er stadig friske på at feste igennem, for det blev der da i den grad :-))

Håber at vi ses til endnu et brag af en fest engang.

Susanne
3Z

Tak

Jeg vil blot sige tak til arrangørerne af denne sammenkomst.Det var et godt arrangement og det må have været et kæmpe arbejde at planlægge dette.

Det var rigtig sjovt at møde tidligere kammerater og forhenværende lærer og jeg nød aftenen i fulde drag.

Så alt i alt, vil jeg blot takke arrangørerne og lade jer vide, at jeres arbejde er blevet værdsat.

Med venlig hilsen

Ann 3A

Fantastisk - En overgang der holder!

Ikke bare kunne vi feste til kl. 04-05 om morgenen, vi fik også danset uden de helt store fysiske skader - og dansen gik faktisk temmelig vildt for sig! Desuden så vi imponerende godt ud alle sammen! Ikke en dag ældre end til translokationen i 1984